Domov > Zprávy > Novinky společnosti

Vítejte u výrobců elektrických řetězových kladkostrojů

2024-04-12

Shanghai Yi Ying Lifting Machinery Co., Ltd. byla založena v roce 2002, je souborem špičkových zvedacích zařízení pro výzkum a vývoj, výrobu a prodej v jednom z technických podniků, který se zavázal poskytovat uživatelům řešení pro zdvihání a manipulaci.


Sídlo společnosti se nachází v Shanghai Baoshan, rozvinutá ekonomika, pohodlná doprava a efektivní přidělování zdrojů, takže podniky mají výhody času, geografie a lidí. Do roku 2021 se rozvinula ze Šanghaje do Yuhang, Zhejiang, Huaian, Jiangsu, Baoding, Hebei a dalších výrobních základen, s plochou závodu 200 000 metrů čtverečních a roční produkcí více než 300 000 sériových výrobků zvedacích kladkostrojů.


Zvedací produkty značky "Hugong" společnosti byly CE, TUV a další certifikace kvality exportu a patentová ochrana, síla značky byla plně uznána, což vede k rozvoji průmyslu.


Dodržujte hodnoty neustálé inovace zaměřené na zákazníka, naplno využijte výhody technologie a zkušeností, dodržujte kvalitu a zaveďte spolehlivý systém a mechanismus inovací základních dílů.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept